Blog

Keverj magadnak multivitamint az otthonod kényelmében!


 12.23.2017    IgenDebrecen Kommentek: 0

Az egészség mindenki számára kincs. Biztosan Te is próbálsz a mindennapokban tenni azért, hogy elkerüld a betegségeket, és minél jobban érezd magad a bőrödben. Ha egészségtudatos vagy, talán még vitaminokat is rendszeresen szedsz. Vajon pontosan azt kapod a boltokban, patikákban kapható vitamin-készítményektől, amire a szervezetednek szüksége van?

Ez a kérdés bennünk is felmerült, ezért született meg a VitaMed alapötlete, amellyel tökéletesen személyre szabott összetételű vitamin-mixet készíthetsz magadnak. És erre több nyomós okod lehet.

Például az, hogy nem vagyunk egyformák, ezért mindnyájunknak eltérő mennyiségű vitaminra, ásványi anyagra és nyomelemre van szükségünk. Vagy az, hogy szeretnéd nyomon követni, hogy mikor, mennyit vittél be ezekből a létfontosságú anyagokból.

Megoldást kínálunk Neked és a családodnak

A VitaMed egy olyan eszköz, ami épp úgy passzol majd a konyhádba, mint a kedvenc kávéfőződ. Egyetlen gombnyomással a kedvenc gyümölcslevedbe vagy teádba cseppentheted az egyedi multivitaminodat, ami csakis a Te szervezetedre szabott. Az egyéni vitamin összetételt a keverőgéphez tartozó mobil applikációval lehet meghatározni. A benne található kérdőívvel, amit szakértők segítségével állítottunk össze, kiderítheted, milyen esszenciális anyagokra van szükséged az aktuális időszakban.

Ráadásul a mobilalkalmazással a család minden tagjának egyéni profilt állíthatsz be, így a gyerekektől a nagyszülőkig mindenki élvezheti a mixer előnyeit!

Nincs több vitamin-porciózás, és nem lesz többé követhetetlen a vitaminbeviteled sem. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb az élet a VitaMeddel.

Megbízható kezekből!

A VitaMed fejlesztésén és az ötlet megvalósításán hozzáértő szakemberekkel együtt dolgozunk. Gyógyszerész, élelmiszer-fejlesztő és gépészmérnök bevonásával készül az adagológép, ami garancia a professzionális végeredményhez. Mindehhez mi, a VitaMed csapat tagjai egyéni, többéves tapasztalatunkkal járulunk hozzá.

Érdekelnek a további részletek? Nézz körül a honlapunkon vagy a Facebook oldalunkon!

Tetszik az ötletünk? Támogasd a projektünket egy lájkkal a bejegyzés végén!

Szívesen válaszolunk a kérdéseidre személyesen is. Gyere el január 9-én a Kazánházba az IGEN Debrecen 5 döntőjébe, ahol mi is versenybe szállunk.

Ott találkozunk!

További bejegyzések

Töltsd meg életed virágokkal!

Töltsd meg életed virágokkal!

Ugye ismerős az érzés és a magadnak feltett kérdés: Mit vegyek neki[...]

Tovább olvasom
Green Hive algafarm

Green Hive algafarm

Napjainkban számos globális problémával küzd az emberiség. Ezen[...]

Tovább olvasom
A házad okosítása a te kezedben van

A házad okosítása a te kezedben van

Biztos vagyok benne, hogy már Te is fordultál vissza jó esetben csak a[...]

Tovább olvasom
NESTED – Digitális szárnyak csapatodnak

NESTED – Digitális szárnyak csapatodnak

"Volt nálunk agilis módszertani tréning, de nehéz a szemléletmódot[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA