Blog

Töltsd meg életed virágokkal!


 01.06.2020    IgenDebrecen Kommentek: 0

Ugye ismerős az érzés és a magadnak feltett kérdés: Mit vegyek neki ajándékba? Kezdődik a találgatás: Vajon minek örülne a kedvesem? Mi tetszene neki?

Legyen az Valentin nap, születésnap, névnap, évforduló, vagy akár egy bocsánatkérésként szánt virágcsokor, a Laura Virágai kreatív műhelyben sok hasonló kérdésedre megoldást találsz.

Csapatunk egy olyan virágműhely felvirágoztatására adta fejét, amelynek a tulajdonosa Laura, aki már egy ideje Debrecenben és környékén ünnepekhez, családi eseményekhez kötődő és lakásdekorációként szolgáló egyedi virágdekorációkat tervez, készít és értékesít. Így maga a műhely már adott volt. A projectben résztvevők egymásra találása IGEN jól indult, ütőképes csapat alakult: Marci – fotós, Péter – panzióvezető, Tomi – a ShopRenter projectmenedzsere és  Laura – virágkötő.

Miben lettünk többek…

A műhely kész termékei mellett egy kreatív műhely arculatot is kialakítottunk. A Péter által üzemeltetett panzió otthont adott a karácsonyi workshopunknak, amivel egy alkotóműhely sorozatot indítottunk el, amely keretében minden ünnephez kapcsolódóan tematikus workshopokat fogunk szervezni. Ehhez profi termékfotókkal propagáljuk az egyes eseményeket, és várakozásunk szerint a Lauravirágai.hu webshopon keresztül is futnak be hozzánk a résztvevő jelentkezések.

Teret adva a szabadidejükben kézműves tevékenységek iránt érdeklődők vágyainak bízunk abban, hogy az általunk összeállított kreatív kellékeket tartalmazó „Do it Yourself” boxoknak is legalább ekkora sikere lesz az ügyes kezekkel és alkotási vággyal megáldottak körében. Kívánjuk és hisszük, hogy a „Hihetetlen, ezt én magam csináltam!” felkiáltás és érzés utáni vágy sosem múlik el a kreatív emberek szívéből.

Fókuszban az ajándékdobozok!

Az Advent és a karácsonyi időszak után a következő ünnep, amire új termékkel készülünk az a Valentin nap. Egy egyedi Valentin napi ajándékdobozt szeretnénk kínálni a vásárlóinknak – Be my Valentine! box szerelmes pároknak.

Az exkluzív doboz tartalma: rózsaszirom, illatmécses, masszázsolaj, pezsgőspohár, eper.

Természetesen a soron következő ünnepekre hasonlóképpen készülünk figyelembe véve a felhasznált anyagok tekintetében a fenntarthatóság szempontjait. Ezért törekszünk termékeink megalkotásához újrahasznosított alapanyagokat használni és a csomagolásnál is odafigyelünk a környezetvédelemre.

Ha eddig még nem tetted, kövess minket a Laura virágai Facebook oldalunkon és látogasd meg a Laura virágai honlapját is!

További bejegyzések

Szabadságon lenni a frontvonalban

Szabadságon lenni a frontvonalban

Júliusban ellátogattunk a Rednekk autentikus amerikai BBQ étterembe. A[...]

Tovább olvasom
Green Hive algafarm

Green Hive algafarm

Napjainkban számos globális problémával küzd az emberiség. Ezen[...]

Tovább olvasom
A házad okosítása a te kezedben van

A házad okosítása a te kezedben van

Biztos vagyok benne, hogy már Te is fordultál vissza jó esetben csak a[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA