Blog

QUARBY A világ első chat optimalizációs szolgáltatása


 12.19.2016    IgenDebrecen Kommentek: 0

Felgyorsult életünket online oldalakon éljük. Ott olvassuk a híreket, ott keressük a párunkat és természetesen ott vásárolunk. A világ teljes népességének 53%-a használ internetet és 26%-a vásárol webáruházakból. Ez az arány évről évre dinamikusan nő.

Az eladást az online értékesítőknek új dimenzióból kell megközelíteniük, de a cél itt is ugyanaz, mint ezer éve a kereskedelemben: a vásárló legyen elégedett és térjen újra és újra vissza. Az webáruházak kereskedelmében egyre inkább elterjed a online chat használata, amelynek célja az ügyfelekkel hasonló személyes kontaktus kialakítása, pont mint egy valós üzletben. Nagy felelősségük van a chat-ügyfélszolgálaton dolgozóknak, hiszen rajtuk múlik milyen benyomással távozik egy vevő az oldalról. Ráadásul a chat “műfajából” adódóan sokkal rövidebb üzenetekben kell átadni ugyanazt a fajta figyelmet, amit telefonon vagy személyes beszélgetés során egyszerűbben lehet átadni.

Az online chat ügyfélszolgálatnak nyújt támogatást QUARBY, a mesterséges intelligenciát alkalmazó chat-elemző program, amely elemzi és jelentést készít minden egyes ügyféllel történt beszélgetésről.

Valóban elérhető lehetőség mesterséges intelligenciát alkalmazni?

Mesterséges intelligencia (MI) segítségévél ma már olyan elemzésekre vagyunk képesek amire korábban nem volt lehetőség. Nem is sejtjük, hogy az MI mennyire áthatja jelenleg is életünket a Gmail spam szűrűjétől az iPhone Siri-személyi asszisztenséig.

Az MI segítségével QUARBY meghatározza milyen volt a beszélgetés hangulata és értékeli az ügyfél elégedettségét. Az elemzések segítségével egy valós képet kaphatunk az ügyfélszolgálat minőségéről, megmutatják mire kell fókuszálni az ügyfélszolgálaton dolgozók tréningjein, mi az amiben fejlődniük kell. Továbbá meghatározhatóvá válik, hogy melyek azok a témák, amely leginkább foglalkoztatják a weboldal látogatóit.

Négy fős csapatunk javarészt programozókból áll, akiket kutató és sales-es munkatársak segítenek. Mindannyian elkötelezett hívei vagyunk a technológia által fejlődő világnak.
A QUARBY alkalmazásával garantáltan olyan szintre fejleszthető az online ügyfélszolgálat, hogy ügyfelek örömmel térnek vissza a weboldalra.

Látogass el landoló oldalunkra, ahol még több információ vár rád: http://www.quarby.com/

További bejegyzések

Töltsd meg életed virágokkal!

Töltsd meg életed virágokkal!

Ugye ismerős az érzés és a magadnak feltett kérdés: Mit vegyek neki[...]

Tovább olvasom
Green Hive algafarm

Green Hive algafarm

Napjainkban számos globális problémával küzd az emberiség. Ezen[...]

Tovább olvasom
A házad okosítása a te kezedben van

A házad okosítása a te kezedben van

Biztos vagyok benne, hogy már Te is fordultál vissza jó esetben csak a[...]

Tovább olvasom
NESTED – Digitális szárnyak csapatodnak

NESTED – Digitális szárnyak csapatodnak

"Volt nálunk agilis módszertani tréning, de nehéz a szemléletmódot[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA