Blog

Meséld el! Te magad!


 12.27.2017    IgenDebrecen Kommentek: 0

A gyereked egész nap az internet előtt lóg? Legnagyobb csapás számára a WI-FI jel kihagyása, vagy ha kizavarod a szabadba? Az olvasást számára az online játékok felugró ablakainak értelmezése jelenti? Könyvet csak akkor vesz a kezébe, ha magasító kell a székben, hogy elérje a klaviatúrát?

Sok szülőnek ismerős lehet ez a helyzet, de a Meséld el! csapata erre kínál megoldást.

Legyen neked is saját meséd!

Mi egyedi és interaktív meséket írunk online felületekre. Nálunk az olvasó egyúttal a társszerzője is lesz minden alkotásnak, hisz tevékenyen részt vesz a mese megírásában.

Hogy miért mesét?

Mert a mesék útmutatást, „ősi” tudást hordoznak az életről, megoldási lehetőséget a problémák kezeléséhez. Szabály rendszert ismertetnek és erkölcsi útmutatást nyújtanak, készséget fejlesztenek.

Továbbá a közös mesélés lehetővé teszi, hogy a gyermek olvasni szerető fiatallá, majd felnőtté váljon. A szöveg értés fejlesztése jótékony hatással van az iskolai teljesítményre is.

Hogy is működik mindez?

A kerettörténetet a Meséld el! csapata írja meg, minden más rajtatok áll. Ti formázhatjátok még személyesebbre! A főszereplő lehet akár a csemetétek is, aki így a történet középpontjába kerül, a saját meséje főhőse lesz. A bátrabbak a cselekményt is formálhatják. Az igazán kreatívak pedig még ennél is tovább mehetnek.

A képzelet ereje határtalan. Miért is korlátoznánk?

A legszebb az egészben, hogy mindez az emberpalántával együtt a legélvezetesebb. Így minőségi időt tölthetek együtt az interneten. A meséket elmentve újra és újra elolvashatjátok. Vagy átírhatjátok. 🙂

Egyedi mesekönyv a kis egyéniségeknek!

Mivel az e-book és a nyomtatott könyvek párbaja még mindig döntetlen, kérésre a legjobban sikerült meséket ki is nyomtatjuk és bekötve megküldjük nektek.

Ha kíváncsi vagy ránk és a meséinkre akkor látogass el a https://www.facebook.com/meseldel/ oldalra, ahol közösségünk és meséink tárt karokkal várnak.

Légy részese mesemaratonunknak, ahol az olvasók szavazata alapján formálódik a mese, nem egyszer meglepetést okozva még nekünk is.

Ha szeretnél a Meséld el! csapatával személyesen is találkozni, akkor várunk 2018. január 09.-én 18 órakor Debrecenben a Kazánházban, az IgenDebrecen5 képzés döntőjében.

Ha tetszik az ötletünk, lájkold és oszd meg ezt a bejegyzést.

További bejegyzések

Töltsd meg életed virágokkal!

Töltsd meg életed virágokkal!

Ugye ismerős az érzés és a magadnak feltett kérdés: Mit vegyek neki[...]

Tovább olvasom
Green Hive algafarm

Green Hive algafarm

Napjainkban számos globális problémával küzd az emberiség. Ezen[...]

Tovább olvasom
A házad okosítása a te kezedben van

A házad okosítása a te kezedben van

Biztos vagyok benne, hogy már Te is fordultál vissza jó esetben csak a[...]

Tovább olvasom
NESTED – Digitális szárnyak csapatodnak

NESTED – Digitális szárnyak csapatodnak

"Volt nálunk agilis módszertani tréning, de nehéz a szemléletmódot[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA