Blog

Kapcsolatépítők – A mindensync csapat


 12.10.2014    IgenDebrecen Kommentek: 1

Négy tehetséges, alkotni vágyó fiatal talált egymásra az első debreceni startup képzés – !genDebrecen – során. A tizenkét hetes kurzus alatt elkezdték egyikük ötletének megvalósítását, melyet az új évben immáron élesben, mint fiatal vállalkozók mérettetnek meg a piacon.

Mi az, amin ők négyen dolgoznak? A mindensync csapat ötlete – az univerzális konnektor – egy olyan szolgáltatás amellyel adatokat mozgatnak különböző rendszerek között, és ezzel együttműködésre bírják őket. Ez szabadságot ad a felhasználóknak az ügyviteli rendszereik kiválasztásában, és sok időt takaríthat meg, amit eddig manuális adatbevitelre, illetve adategyeztetésre fordítottak.

Az ügyviteli rendszerek fejlesztői válláról pedig teljes mértékben leveszi a különféle partner rendszerekhez történő kapcsolódás problémáit és költségeit: nem kell tucatnyi külső rendszer működését megismerniük, azokat beilleszteniük és követniük. Elegendő a saját rendszerüket dokumentálniuk, illetve kapcsolódási felülettel ellátniuk. A konnektor rendszere erre alapozva egy könnyen testre szabható, automatizált, fejlesztői tudás nélkül is használható és legfőképp költséghatékony megoldást nyújt gyakorlatilag az összes többi (támogatott) rendszerrel való összekapcsoláshoz.

Jelenlegi partnereik webáruházak; készlet- vagy raktárnyilvántartó, számlázó, könyvelő, bérszámfejtő és egyéb ügyviteli és elektronikus kereskedelmi szoftverek; ERP és CRM rendszerek; internetes fizetési megoldások fejlesztői és üzemeltetői. A integrációs támogatás számukra ingyenes, az ügyfeleik pedig az igényeiktől függő havidíjú szolgáltatásra fizetnek elő.

animA végső cél az EU területén használt összes elterjedt rendszert lefedni, és ezáltal Európa legnagyobb integráció fejlesztőjévé válni: elérni, hogy minden fejlesztéssel foglalkozó cég őket tekintse az első számú integrációs partnerének.

Ákos, István, Péter, Laci

Ákos, István, Péter, Laci

Kik ők, a mindensync csapat? (A képen látható sorrendben) Barta Ákos: ügyfélkapcsolatok, pénzügy; Almási István: fejlesztő; Bojtos Péter: fejlesztő, partnerkapcsolatok; Mudrony László: az ötletgazda, programozó, a csapat motorja. Négyen, több éves szakmai tapasztalattal, az élet különböző területeiről. Van közöttük programozó, fizikus és közgazdász is.

Az !genDebrecen képzésen előadások és egy választott mentor segíti munkájukat a vállalkozóvá válás útján. A mindensync tagjai az eddigi munka során a leendő piacuk feltérképezésével, a felhasználók igényeinek felmérésével, első ügyfeleik kiszolgálásával, a megoldásaik tökélesítésével foglalkoztak. Partnerkapcsolatokat építenek – üzleti és informatikai értelemben egyaránt – konferenciákon vesznek részt, keresik a lehetőséget, hogy megismerje a piac a terméküket. Most kezdődik az igazi munka, melynek célja, hogy a négy csapattag egy jól működő és sikeres vállalkozást indítson útjára.

Hogy jó úton járnak, azt a felhasználóiktól kapott visszajelzések is bizonyítják!

“A fejlesztők tízezrei nevében: köszönjük!” — Turcsányi Tamás, BIP Kampány CEO
“Köszönöm. Nagyon jól működik a szinkronizáció!” — Oltványi Péter, covershop.hu
“Több tízezer rekordot mozgattunk sikeresen ügyfeleink rendszeri között a tesztjeink során.” – Kiss Vilmos, openerp.hu
“Igen hasznos eszköz lesz a raktárkezelő integráció során.” – Opauszki László, TLSoft Kft. tulajdonos (Magento webshop fejlesztő)

További információk: https://mindensync.hu/

További bejegyzések

Szabadságon lenni a frontvonalban

Szabadságon lenni a frontvonalban

Júliusban ellátogattunk a Rednekk autentikus amerikai BBQ étterembe. A[...]

Tovább olvasom
Töltsd meg életed virágokkal!

Töltsd meg életed virágokkal!

Ugye ismerős az érzés és a magadnak feltett kérdés: Mit vegyek neki[...]

Tovább olvasom
Green Hive algafarm

Green Hive algafarm

Napjainkban számos globális problémával küzd az emberiség. Ezen[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA