Blog

Halinba, az emlékeid jövője


 12.06.2018    IgenDebrecen Kommentek: 0

A legfontosabb emlékeid megörökítése biztosan nagyon fontos a számodra is, különösen, hogy rendelkezésedre állnak olyan eszközök, amikkel ezt játszi könnyedséggel megteheted. Idővel azonban hatalmas mennyiségű média tartalom gyűlik fel a telefonodon vagy számítógépeden és talán te is érzed, hogy újra megtalálni az igazán fontos emlékeket egyre nagyobb kihívás.

Milyen jó lenne, ha néhány pillanat alatt megtalálhatnád a legfontosabb emlékeket.

Milyen jó lenne, ha azokat úgy tudnád megosztani a számodra fontos emberekkel, hogy azonnal láthassák a legjobb pillanataidat és eközben nem számít, milyen eszközt használnak.

És mégha minden fontos tartalmadat egy helyen, egy biztonságos felhőben tudnád tartani…

Íme a megoldás!

A Halinba segít neked abban, hogy ne kallódjanak el a legfontosabb média tartalmaid egy egyszerűen használható, személyre szabható tagalési rendszer segítségével.

Hozd létre a legértékesebb emlékeid tárházát a Halinba alkalmazás segítségével és találd meg benne azonnal amit keresel, bárhol is járj.

Oszd meg a pillanataidat a szeretteiddel könnyen és gyorsan a felhő tárhelyen keresztül, függetlenül attól, hogy ki milyen eszközt használ.

Miért jobb a Halinba, mint az iCloud, vagy a Google fotók?

Azért, mert a Halinba nem a mennyiségre, hanem a minőségre koncentrál.

Segít neked egy helyre gyűjteni, kategorizálni, és idővonalba rendezve könnyedén kereshetővé tenni a legfontosabb tartalmaidat. Segít megosztani azokat a barátokkal, családdal, még azokkal is, akik koruknál fogva nem biztos hogy olyan könnyen boldogulnak a technológia vívmányaival, vagy épp másfajta mobil eszközt használnak mint te. Ha nem elégszel meg azzal, hogy a telefonodon vagy a felhőben tárolhatod a fotóidat és videóidat és szeretnél egy következő szintre lépni azáltal, hogy összegyűjtheted és minden eddiginél egyszerűbben kategorizálhatod is a legfontosabb tartalmaidat, akkor próbáld ki a Halinbát!

Halinba, az emlékeid jövője.

Keress minket a Facebookon: https://www.facebook.com/halinba

vagy látogass el weboldalunkra: https://halinba.wixsite.com/halinba

Tetszik az ötletünk? Like-old ezt a bejegyzést, és gyere el 2019. január 8.-án 18 órától az Igen Debrecen döntőjére Debrecenben a Kazánházba, és szavazz ránk!

További bejegyzések

Szabadságon lenni a frontvonalban

Szabadságon lenni a frontvonalban

Júliusban ellátogattunk a Rednekk autentikus amerikai BBQ étterembe. A[...]

Tovább olvasom
Töltsd meg életed virágokkal!

Töltsd meg életed virágokkal!

Ugye ismerős az érzés és a magadnak feltett kérdés: Mit vegyek neki[...]

Tovább olvasom
Green Hive algafarm

Green Hive algafarm

Napjainkban számos globális problémával küzd az emberiség. Ezen[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA