Blog

Bútorokat alkotunk újra – Retrotive stúdió


 12.06.2018    IgenDebrecen Kommentek: 0

A bútorokról sokan, sokféleképpen gondolkodunk. Van, akinek a fotel csak egy hely, ahová le lehet ülni, az asztal csak egy felület, amelyre pakolni lehet, a lámpa csak egy eszköz, amely világításra szolgál.

Nekünk a bútor ennél sokkal többet jelent. A FOTEL az a parányi szelete a térnek, amely csak értünk van, hogy megpihenjünk benne, hogy ellazuljunk egy hosszú nap után, hogy egy könyvet olvasva feltöltődjünk. Az ASZTAL a tér központi eleme, amely köré összegyűlik a család, amely mellett a nagy beszélgetések történnek. A LÁMPA nem csak fényt hoz, hangulatot is teremt.

A bútorok nem csak funkciójukkal szolgálnak minket, formáikkal gyönyörködtetnek is. Mindkét jellemző egyformán táplálja rajongásunkat és élteti alkotás iránti vágyunkat.

Mi vagyunk a Retrotive stúdió. Bútorokat alkotunk újra.

Diófa berakással tesszük egyedivé bútorainkat

Újra?  Hogyan?  Miért?

Mai szemmel nézve azt látjuk, hogy a tömegtermelés sablonos világában elengedhetetlen megőrizni olyan értékeket, amelyek 50, 60 év távlatából is időtállóak maradtak. Azok a XX. század közepén készült bútordarabok, amelyekre manapság bukkanunk, mind stílusukban, mind anyagminőségükben kiállták az idők próbáját.

Ezért döntöttünk úgy, hogy továbbgondolva felújítjuk a retro korszak meghatározó darabjait, hogy azután újra letisztult díszei lehessenek bármilyen mai modern enteriőrnek.

Fontos számunkra, hogy…

…a felújítás során olyan bútorokat alkossunk, amelyekből sugárzik, hogy minden elemük, azért és úgy lett megformálva, hogy a használóik legnagyobb örömüket leljék bennük.

…egyediséget, személyességet vigyünk az otthonokba, mert minden általunk készített darab különleges és személyre szabható.

…megmutassuk, mennyi élet van egy bútorban, amely nem egy gyártósor futószalagjáról gördült le, hanem egy mesterember törődő kezei formáltak.

Modern köntösben megújul a régi dizájn

Folyamatosan bővülő nappali bútor kínálatunkban a felújított darabok mellett egyedi tervezésű, újonnan készített darabokat is találhatnak azok, akik sajátjuknak érzik az általunk képviselt szemléletet és hozzánk hasonlóan rajonganak a stílusos, időtálló formákért.

Örök emlék, klasszikus stílus, gondos kezek munkája.

Ha érdekelnek bútoraink, lépj velünk kapcsolatba, vagy kövess minket Facebook oldalunkon!

Honlapunk is hamarosan elérhető az alábbi címen:

https://retrotive.hu

Tetszik a koncepciónk? Támogasd a vállalkozásunkat egy lájkkal a bejegyzés végén! Élőben is találkozhatsz velünk az Igen Debrecen 6. képzésének döntőjén, 2019.01.08-án kedden 18:00-tól a Kazánházban.

További bejegyzések

Szabadságon lenni a frontvonalban

Szabadságon lenni a frontvonalban

Júliusban ellátogattunk a Rednekk autentikus amerikai BBQ étterembe. A[...]

Tovább olvasom
Töltsd meg életed virágokkal!

Töltsd meg életed virágokkal!

Ugye ismerős az érzés és a magadnak feltett kérdés: Mit vegyek neki[...]

Tovább olvasom
Green Hive algafarm

Green Hive algafarm

Napjainkban számos globális problémával küzd az emberiség. Ezen[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA