Blog

10-ből 9 alpaka nem tudja, mit csináljon szombat este…


 12.06.2018    IgenDebrecen Kommentek: 0

…avagy íme az App, amivel Frodó odatalált Bilbó születésnapi bulijára.

Kik vagyunk mi?

Egy csapat Y és X generációs fiatal, akik felismertük a problémát, hogy nincs egyetlen weboldal, vagy applikáció, amiből Hófehérke megtudhatná, hol partizik a 7 törpe . 🙁
Gondoltunk hát egyet, és a fejlesztőnk által kitalált algoritmust ráengedtük az internetre,  BUMM(!) így lett a TODO. Viccet félretéve, úgy döntöttünk, hogy összetesszük, amink van, és csinálunk egy App-ot, amit mi is szívesen használnánk.

Mi az a TODOHungary?

A TODO egy olyan felület, ami segítségedre lesz, ha az utolsó pillanatban tör rád a mehetnék, netán ha összebalhézol a csajoddal/pasiddal és hirtelen felszabadul a szombat estéd. De ott lesz neked, ha beesik egy Tinder randi, és nincs ötleted, hova vidd az izgalmas idegent.

Imádjuk a felületet (mert mi csináltuk :D), ami regisztráció nélkül használható, reklámmentes, könnyen kezelhető és átlátható. Témák szerint, rendezetten, térképen mutatja a körülötted zajló eseményeket. Legyen az mozi, színház, zene, sport, gasztro, szakmai vagy családi rendezvény, garantáltan nem fogsz lemaradni.

A TODO-nak köszönhetően, nem kell minden Facebook oldalon és programajánló honlapon átrágnod magad ahhoz, hogy értesülj, ha a kedvenc gamered, vagy beauty gurud látogat a környékedre.

Azon vagyunk, hogy veled együtt tegyük pezsgőbbé a városod életét! 🙂

Ugyan még fejlesztés alatt van az applikáció és maga a felület is, de az alap funkciók már működnek, amit csekkolhatsz itt.

Most pedig LÉCY segíts nekünk, hogy támogatókat szerezzünk a további fejlesztésekhez, mégpedig úgy, hogy tolsz egy lájkot erre a csodásan megírt cikkre! 🙂 Köszi!

Aztán kövess minket a Facebook oldalunkon, hogy ne maradj le róla, hogyan haladunk 😉

További bejegyzések

Szabadságon lenni a frontvonalban

Szabadságon lenni a frontvonalban

Júliusban ellátogattunk a Rednekk autentikus amerikai BBQ étterembe. A[...]

Tovább olvasom
Töltsd meg életed virágokkal!

Töltsd meg életed virágokkal!

Ugye ismerős az érzés és a magadnak feltett kérdés: Mit vegyek neki[...]

Tovább olvasom
Green Hive algafarm

Green Hive algafarm

Napjainkban számos globális problémával küzd az emberiség. Ezen[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA