Blog

ZengOver – a zenegépek új aranykora!


 05.18.2015    IgenDebrecen Kommentek: 0

Szeretünk jó zenét hallgatni. Szeretjük az élményeinket megosztani másokkal. Szeretünk új, különleges dolgokat kipróbálni. Hiszen a zene épp úgy életünk szerves része, ahogyan a szórakozóhelyeken a zenegép. A ZengOver nevű alkalmazással a hagyományos gépek átalakulnak, új formában kínálnak végtelen lehetőséget a zenekínálat alakítására. Ennek egyik titka az okostelefon, amelyet távvezérlőként használva kérhetjük kedvenc dalainkat. Mielőtt megismernénk a részleteket, röviden tekintsük át, honnan indult a zenecsoda mai őse.

Az első ismert jukebox-ot 1889. november 23-án helyezték üzembe San Francisco-ban. A kezdeti gyártmányok néhány gombbal felszerelt egyszerű fadobozok voltak. A technika és a digitális forradalom előretörésével a zenegépek is töretlenül fejlődtek, ám napjainkban kezd veszíteni népszerűségéből a kocsmák efféle attrakciója.

jukebox

Adódik a kérdés: Elégedjünk-e meg az elavult masinákkal, a korlátozott zenekínálattal, a pénzérmés fizetéssel és a sorbanállással? Miért ne bővülhetne a jukebox teljesen új szolgáltatásokkal és miért ne tehetnénk izgalmassá a zenekérést?

Szerencsére alakult egy csapat, aki az !gendebrecen startup képzéssel kelt életre egy régi álmot. A projekt kezdetén nem kisebb cél fogalmazódott meg, mint a ZengOver minden magára valamit is adó vendéglátóhelyen való megjelenése.

Az alkalmazás működését a Zengover box biztosítja, ami előzetesen telepítésre kerül. Neked nincs más dolgod, mint okostelefonodra letölteni az applikációt majd barátaiddal bemenni a kedvenc ZengOveres szórakozóhelyetekre. Az asztal mellől egyszerre rendelheted meg az italodat és kérhetsz zeneszámot. A kiválasztott dal nem csak az adott helyiségben lesz hallható, akár Facebook profiloddal is összekötheted, így ismerőseid nyomon tudják követni, melyik szórakozóhelyen ZengOverezel. Kell ennél jobb hívószó egy fergeteges bulira?

Zengover in the bar

Az első ZengOverek hamarosan telepítésre kerülnek, további terjedésük robbanásszerűen várható. “Az interaktív, egyedi élményt nyújtó szolgáltatás kitelepítésére ezúton várjuk a vendéglátó- és szórakozóhelyek, plázák, gyorséttermek, cukrászdák, fagyizók, szoláriumok jelentkezését a 06 30 690 1024 telefonszámon.

A felhasználók számára az alkalmazás most díjmentesen letölthető Play Áruház és AppStore-on keresztül, valamint megtalálható a www.zengover.hu, illetve  https://www.facebook.com/zengover oldalakon.

Végre Te mutathatod meg másoknak, mit érdemes hallgatni! Ha igazi zenei élményre vágysz, ZengOverezz!

Share this...
Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

További bejegyzések

Mentes Szemmel logo

Szemléletformálás a mentes élelmiszerek világában

Biztosan mindenki ismer valakit, aki valamilyen ételallergiával küzd a[...]

Tovább olvasom

10-ből 9 alpaka nem tudja, mit csináljon szombat este…

...avagy íme az App, amivel Frodó odatalált Bilbó születésnapi[...]

Tovább olvasom

Bútorokat alkotunk újra – Retrotive stúdió

A bútorokról sokan, sokféleképpen gondolkodunk. Van, akinek a fotel csak[...]

Tovább olvasom

Halinba, az emlékeid jövője

A legfontosabb emlékeid megörökítése biztosan nagyon fontos a számodra[...]

Tovább olvasom

A megvalósítás első lépcsőfoka vagy egy ötlet mészárszék? – rajtad áll!

A címben található kérdés jellemzi talán legjobban az Igen Debrecen[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA