Blog

Keverj magadnak multivitamint az otthonod kényelmében!


 12.23.2017    IgenDebrecen Kommentek: 0

Az egészség mindenki számára kincs. Biztosan Te is próbálsz a mindennapokban tenni azért, hogy elkerüld a betegségeket, és minél jobban érezd magad a bőrödben. Ha egészségtudatos vagy, talán még vitaminokat is rendszeresen szedsz. Vajon pontosan azt kapod a boltokban, patikákban kapható vitamin-készítményektől, amire a szervezetednek szüksége van?

Ez a kérdés bennünk is felmerült, ezért született meg a VitaMed alapötlete, amellyel tökéletesen személyre szabott összetételű vitamin-mixet készíthetsz magadnak. És erre több nyomós okod lehet.

Például az, hogy nem vagyunk egyformák, ezért mindnyájunknak eltérő mennyiségű vitaminra, ásványi anyagra és nyomelemre van szükségünk. Vagy az, hogy szeretnéd nyomon követni, hogy mikor, mennyit vittél be ezekből a létfontosságú anyagokból.

Megoldást kínálunk Neked és a családodnak

A VitaMed egy olyan eszköz, ami épp úgy passzol majd a konyhádba, mint a kedvenc kávéfőződ. Egyetlen gombnyomással a kedvenc gyümölcslevedbe vagy teádba cseppentheted az egyedi multivitaminodat, ami csakis a Te szervezetedre szabott. Az egyéni vitamin összetételt a keverőgéphez tartozó mobil applikációval lehet meghatározni. A benne található kérdőívvel, amit szakértők segítségével állítottunk össze, kiderítheted, milyen esszenciális anyagokra van szükséged az aktuális időszakban.

Ráadásul a mobilalkalmazással a család minden tagjának egyéni profilt állíthatsz be, így a gyerekektől a nagyszülőkig mindenki élvezheti a mixer előnyeit!

Nincs több vitamin-porciózás, és nem lesz többé követhetetlen a vitaminbeviteled sem. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb az élet a VitaMeddel.

Megbízható kezekből!

A VitaMed fejlesztésén és az ötlet megvalósításán hozzáértő szakemberekkel együtt dolgozunk. Gyógyszerész, élelmiszer-fejlesztő és gépészmérnök bevonásával készül az adagológép, ami garancia a professzionális végeredményhez. Mindehhez mi, a VitaMed csapat tagjai egyéni, többéves tapasztalatunkkal járulunk hozzá.

Érdekelnek a további részletek? Nézz körül a honlapunkon vagy a Facebook oldalunkon!

Tetszik az ötletünk? Támogasd a projektünket egy lájkkal a bejegyzés végén!

Szívesen válaszolunk a kérdéseidre személyesen is. Gyere el január 9-én a Kazánházba az IGEN Debrecen 5 döntőjébe, ahol mi is versenybe szállunk.

Ott találkozunk!

Share this...
Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

További bejegyzések

Mentes Szemmel logo

Szemléletformálás a mentes élelmiszerek világában

Biztosan mindenki ismer valakit, aki valamilyen ételallergiával küzd a[...]

Tovább olvasom

10-ből 9 alpaka nem tudja, mit csináljon szombat este…

...avagy íme az App, amivel Frodó odatalált Bilbó születésnapi[...]

Tovább olvasom

Bútorokat alkotunk újra – Retrotive stúdió

A bútorokról sokan, sokféleképpen gondolkodunk. Van, akinek a fotel csak[...]

Tovább olvasom

Halinba, az emlékeid jövője

A legfontosabb emlékeid megörökítése biztosan nagyon fontos a számodra[...]

Tovább olvasom

A megvalósítás első lépcsőfoka vagy egy ötlet mészárszék? – rajtad áll!

A címben található kérdés jellemzi talán legjobban az Igen Debrecen[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA