Blog

Szemléletformálás a mentes élelmiszerek világában

Mentes Szemmel logo
 12.07.2018    IgenDebrecen Kommentek: 0

Biztosan mindenki ismer valakit, aki valamilyen ételallergiával küzd a mindennapokban. Ma már sok lehetőség elérhető számukra a polcokon, azonban a felfokozott piaci verseny a mentes termékek megbízhatóságának rovására is mehet. A fogyasztók számára pedig nagyon nehéz a tájékozódás a zsúfolt címkéken. Pedig ennek egyszerűnek kellene lennie allergén anyagok esetén, mert a nem megfelelő jelölések akár súlyos reakciókhoz is vezethetnek.

A csapatunk programja megoldást nyújt ezekre a problémákra!

A gyártókat személyre szabott és innovatív minőségfejlesztési és tudatosítási módszerekkel segítjük a kívánt minőségi elvárások teljesítéséhez és fenntartásához hosszú távon. Folyamatos támogatásunkkal biztos lehet benne az élelmiszer készítője, hogy a termékei előállítása a legjobb kezekben van.

A Mentes Szemmel programjában részt vevő vállalkozások termékeinek címkéin megjelenő logó bizonyítja, hogy ők mindent megtesznek azért, hogy igazi szakemberek végezzék minőségi termékeik előállítását.

A terméken elhelyezett logó szerves része egy QR kód, amit okostelefonnal beolvasva egy átlátható, könnyen értelmezhető webes felületre vezeti a vásárlót. Ezen a weboldalon megjelenítjük a termékek általános és allergén összetevőit is. Így a vásárlók egyszerűen tájékozódhatnak azokról az információkról, amik igazán fontosak számukra.

Kik vagyunk mi?

Csapatunk tagjai között megtalálható élelmiszer mérnök, minőségbiztonsági szakember, allergén szakértő, informatikus és értékesítési szakember is. Orvosok és egyetemi tanárok segítik munkánkat állandó külső szakértőként.

Ez csak a kezdet

Hosszú távon szeretnénk egy olyan allergén mentes élelmiszer kultúrát átadni nem csak a gyártók, hanem a fogyasztók számára is, ami előnyben részesíti a minőséget és a megbízhatóságot.

Ennek érdekében olyan moduláris támogató rendszert dolgoztunk ki a gyártók felé, amivel építhetik a megbízhatóságukat és csökkenthetik a jó hírnevüket veszélyeztető kockázatokat.

“Lássuk a világot együtt, Mentes Szemmel!”

Támogassatok minket az IGEN Debrecen döntőjében január 8-án a Kazánházban és segítsetek nekünk azzal, hogy nyomtok egy “Tetszik”-et erre a bejegyzésre és a Mentes Szemmel Facebook oldalára.

Share this...
Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

További bejegyzések

10-ből 9 alpaka nem tudja, mit csináljon szombat este…

...avagy íme az App, amivel Frodó odatalált Bilbó születésnapi[...]

Tovább olvasom

Bútorokat alkotunk újra – Retrotive stúdió

A bútorokról sokan, sokféleképpen gondolkodunk. Van, akinek a fotel csak[...]

Tovább olvasom

Halinba, az emlékeid jövője

A legfontosabb emlékeid megörökítése biztosan nagyon fontos a számodra[...]

Tovább olvasom

A megvalósítás első lépcsőfoka vagy egy ötlet mészárszék? – rajtad áll!

A címben található kérdés jellemzi talán legjobban az Igen Debrecen[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA