Blog

Scentimeter – Szippantás a jövőbe


 12.19.2016    IgenDebrecen Kommentek: 0

„HISSZÜK, HOGY MINDENKINEK MEG VAN A JOGA AHHOZ, HOGY TELJES KONTROLLJA LEGYEN AZ ILLATA FELETT A NAP MINDEN PILLANATÁBAN.”

Te is szeretnéd a parfümöd intenzitását, és illatát irányitani minden pillanatban? Akár még ki is kevernéd saját illatod?

A Scentimeter missziója, hogy mindenkinek teljes irányitást adjon az illata felett. Egy mozdulattal be-, és kikapcsolhatod, de még akár le is cserélheted az illatod egy pillanat alatt. Nincsenek foltok, nincs bőrirritáció, csak az illat van!

Scenty

A Scentimeter mozgatórugója az illatgomb, az úgynevezett Scenty. Ennek a könnyedén felhelyezhető kiegészítőnek mindössze egy pillanatba telik a ruhára való rögzítése. Egy gomb egy illatot tartalmaz a 12 darabból álló csomagból, amelyeket szabadon lehet keverni. Egy mozdulat aktiválni, egy mozdulat, hogy a benne lévő parfümöt megőrizd egy későbbi alkalomra. A Scenty használatával beléphetsz egy parfümfoltmentes, bőrirritációmentes napokkal teli világba.

Az illatok ereje

Olyan világban élünk, ahol a nap minden pillanatában körül vesznek minket különféle illatok, és aromák, csak annyira hozzászokott az orrunk, hogy már észre sem vesszük. Az idők kezdete óta próbálunk illatokat hordani, ugyanis nagyon korán felismertük, hogy milyen nagy hatással is van ránk. Ez a hatás nem változott évezredek óta, ugyanis a szaglás az egyetlen érzékszervünk, amely közvetlen kapcsolatban áll az agy érzelemközpontjával, az Amigdalával. Emlékeket, vagy érzelmeket tud ébreszteni egy pillanat alatt.

Scenty-Inc

A Scenty-Inc egy cégeknek szánt szolgáltatás, amely új dimenziót nyit a marketing világában, mégpedig az egyedi cé- ges illat megalkotásával. Ahelyett, hogy egy újabb online marketing kampányt indítanánk, mostantól indíthatunk illatmarketing kampányt, egy olyan brand építési stílusban, amely sokkal személyesebb, és hatásosabban kelt érzelmeket a vevőkben. Vegyük ezt, adjunk hozzá egy kiegészítőt, amely teljes kontrollt biztosít a céges illat felett, és a cégünket egy negyedik dimenzióban reklámozhatjuk.

Share this...
Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

További bejegyzések

Mentes Szemmel logo

Szemléletformálás a mentes élelmiszerek világában

Biztosan mindenki ismer valakit, aki valamilyen ételallergiával küzd a[...]

Tovább olvasom

10-ből 9 alpaka nem tudja, mit csináljon szombat este…

...avagy íme az App, amivel Frodó odatalált Bilbó születésnapi[...]

Tovább olvasom

Bútorokat alkotunk újra – Retrotive stúdió

A bútorokról sokan, sokféleképpen gondolkodunk. Van, akinek a fotel csak[...]

Tovább olvasom

Halinba, az emlékeid jövője

A legfontosabb emlékeid megörökítése biztosan nagyon fontos a számodra[...]

Tovább olvasom

A megvalósítás első lépcsőfoka vagy egy ötlet mészárszék? – rajtad áll!

A címben található kérdés jellemzi talán legjobban az Igen Debrecen[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA