Blog

Mind magazin


 12.16.2015    IgenDebrecen Kommentek: 0

Mi történik, amikor néhány írni, olvasni, ismeretet szerezni és terjeszteni, folyamatosan fejlődni, inspirálni, motiválni, vállalkozni, alkotni szerető ember összetalálkozik? Csapatot alapítanak, ötletelnek, még többet írnak, olvasnak és szerkesztenek, miközben az ezáltal generált pozitív érzésről és tapasztalatról beszélnek másoknak. Lassan megfogalmazódik bennük, hogy pontosan ez az, amit szeretnének: egy életérzést megosztani és ezt mások számára elérhetővé tenni. Ez a MIND magazin születésének története dióhéjban.

FullSizeRenderMagazinunk szól mindazoknak, akik hajlandóak lassítani a rohanó, elfoglalt mindennapokban. Akik nyitottak, vállalkozó szelleműek, szeretik a kihívásokat és arra törekszenek, hogy a lehető legjobbat hozzák ki magukból és az élet nyújtotta lehetőségekből. Akik többre értékelik a minőséget a mennyiségnél. Akik észreveszik és értékelik az élet apró örömeit. Akik hisznek a közösség inspiráló és motiváló erejében. Akik azonosulni tudnak a flow és a mindfulness által képviselt életszemlélettel.

Negyedévente egy olyan tartalmában és megjelenésében minőségi magazint adunk olvasóink kezébe, aminek olvasása igazi élményt nyújt. Több, mint százoldalas kiadványunk inkább hasonlít egy luxus kivitelű interaktív munkafüzetre, hiszen számunkra az egyik legfontosabb dolog, hogy inspiráljunk, motiváljunk, kreativitásra és fejlődésre ösztönözzünk. Emellett szeretnénk olvasóinkat aktívan bevonni a magazin életébe.

A MIND magazin minden száma egy átfogó témával jelentkezik, amely vezérfonalként vonul végig a tartalom egészén és amelyet négy fő rovatunkban – Fejlődj! Lazulj! Alkoss! Nyiss! – prezentálunk. Garantáljuk, hogy minden megjelenő szám gondosan kiválasztott és színesen-egyedien illusztrált nyomtatott és digitális tartalommal látja el az olvasót.

Amennyiben szeretnél többet megtudni rólunk, látogass el Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/mindmagazin/?ref=br_rs.

Januártól rendelheted meg a magazint nyomtatott formában vagy töltheted le digitális változatát.

Itt szeretnénk megragadni az alkalmat arra, hogy meghívjunk a magazin januári megjelenését ünneplő eseményre. A helyszín és az időpont részleteit hamarosan közzé tesszük Facebook oldalunkon. Belépőként hozd magaddal nyomtatott vagy digitális MIND magazinodat.

Ha bármilyen kérdésed vagy javaslatod van, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot.

Share this...
Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

További bejegyzések

Mentes Szemmel logo

Szemléletformálás a mentes élelmiszerek világában

Biztosan mindenki ismer valakit, aki valamilyen ételallergiával küzd a[...]

Tovább olvasom

10-ből 9 alpaka nem tudja, mit csináljon szombat este…

...avagy íme az App, amivel Frodó odatalált Bilbó születésnapi[...]

Tovább olvasom

Bútorokat alkotunk újra – Retrotive stúdió

A bútorokról sokan, sokféleképpen gondolkodunk. Van, akinek a fotel csak[...]

Tovább olvasom

Halinba, az emlékeid jövője

A legfontosabb emlékeid megörökítése biztosan nagyon fontos a számodra[...]

Tovább olvasom

A megvalósítás első lépcsőfoka vagy egy ötlet mészárszék? – rajtad áll!

A címben található kérdés jellemzi talán legjobban az Igen Debrecen[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA