AZ IGEN DEBRECEN KÉPZÉS

MI IS AZ IGEN DEBRECEN?

Az Innovatív Generáció (IGEN) Debrecen egy három hónapos képzés, innovátoroknak, startuppereknek és társadalmi vállalkozónak, egyben mentorprogram és inkubáció is. A három hónap alatt bevezetjük a résztvevőket az innováció és a startupok világába. Az innováció nem csak a kutatóintézetek terméke, hanem a Te mindennapi frusztrációdból is fakadhat. Hiszel benne, hogy lehet jobb, ha bevállalod, kitartasz és teszel érte? Az IGEN mindenkinek szól, aki tudatosabb, jobb kezdeményező vagy újító szeretne lenni.

Velünk három hónap alatt eljuthatsz az ötlettől a megvalósításig!

A 2013-ban indult programot már több mint 135-en végezték el Debrecenben, 150-en Budapesten, 400-nál is többen országosan.

Hiszel benne, hogy lehet jobb, ha bevállalod, kitartasz és teszel érte?

Akkor itt a helyed! Jelentkezz még ma!

Kinek ajánljuk?

Ötletgazdáknak

Ha megvalósításra váró ötlettel rendelkező innovátor vagy, a program során egyéni résztvevőkből álló csapatot kapsz magad mellé, hogy közösen valósítsátok meg a projektet. Emellett a mentorok segítenek kidolgozni a projekted meghatározó irányait.

Egyéni résztvevőknek

Tudásod és kreativitásod kamatoztatásával részt vehetsz az egyik induló projekt megvalósításában. Beleláthatsz a startupok világába. Szerezz szakmai tapasztalatot közösségben!

Csapatoknak

Megvan a szuper termék, összeállt a csapat, de gyorsításra van szükséged? Itt a helyed! A képzés lényege, hogy hipersebességgel validáljátok az ötletet, összeálljon projektté, és mielőbb piacra kerüljön.

Felépítése

Az elméleti tudás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati megvalósításra, valamint a képzés egy versennyel zárul. A 3 hónapos támogatott projektmunka során elkészül a koncepció rövid, ütős leírása, a kutatással alátámasztott üzleti modell, a pénzügyi terv, valamint a 2 perces pitch prezentáció. Az előadások mellett lehetősége van minden csapatnak egy mentorral együtt folyamatában áttekinteni a fejlődését. A képzés a résztvevők versenyével zárul, egy szakmai, befektetőkből álló zsűri előtt. Az IGEN Debrecen végére a jó projektek el tudnak startolni saját fejlődésük útján, és a befektetők keresése irányába.

Felépítés

Tematika

1.

Ismerkedés + Csapatalkotás

1.

Ismerkedés + Csapatalkotás

A legnagyobb izgalmakkal teli alkalom. Körbe ülünk, először bemutatkozik mindenki. Majd lesz pár feladat, ismertető, és utána sok lehetőség megismerni a másikat. A nap végére össze fognak állni a csapatok. A képzés további része csapatokra bontva folyik.

2.

Kreativitás & helyem a csapatban

2.

Kreativitás & helyem a csapatban

Első személyiségfejlesztő alkalom. A lényege, hogy megtudd, ki is vagy munka szempontjából, hol tudsz a legtöbbet tenni egy csapatban, és mi az a terület, amiben másokra kell támaszkodnod. Így lesz az ismeretlenek tömegéből egy jól működő szervezet.

3.

Üzleti tervezés

3.

Üzleti tervezés

A vállalkozás a szervezett építkezésről szól. Sokkal könnyebb úgy rugalmasnak és naprakésznek lenned, ha van egy terved, amit végig követsz az úton. Ezt az utat vázoljuk fel közösen.

4.

Get Things Done - operatív kiválóság

4.

Get Things Done - operatív kiválóság

Az ötlet 1%, a megvalósítás 99%. Bármilyen jó is az ötleted, tudnod kell azt valóra is váltanod, eljutnod A-ból Z-be. És a legtöbbször saját magadnak kell az utat is feltérképezned hozzá.

5.

Validálás

5.

Validálás

Tudnod kell értéket adni. De mit is jelent az érték? Hogyan kell ezt meghatároznod? És ha te meg is határoztad, vajon másoknak is értéket jelent ez? Validálnod kell minden ötletedet, itt megtanulod, hogyan is kell ezt a gyakorlatban.

6.

Pénzügyek

6.

Pénzügyek

Minden szervezet működtetője a pénz. Nem feltétlenül kulcseleme és nem kell, hogy a célja legyen, de fontos működőelem. Kell a civileknek, a társadalmi vállalkozásoknak az önfenntartásra, és persze a vállalkozásoknak is a legfőbb mércéje. Tanulj meg vele tervezni, számolni, építsd be a gondolkodásodba.

7.

(Ön)reflexió

7.

(Ön)reflexió

Féltávnál magunkra nézünk egy pillanatra. Gyorsan haladunk, de hova is jutottunk el? Azon az úton járunk, amit kitaláltunk az elején? Nézzünk rá a saját projektünk mellett a többiek állására is.

8.

Growth Hacking

8.

Growth Hacking

Az értékesítés eladást generál, a marketing követőket, rajongókat és érdeklődőket. A growth hacking folyamatba szervezve a szervezeted növekedésének lesz a motorja, magába foglalva az előző kettőt, mégis új szemléletet adva.

9.

Pitching and presentation

9.

Pitching and presentation

This session will be held in English. Don't be afraid, you will be fine. You need to be able to pitch your idea to your customers / investors / colleagues / grandma, so there is a need to create the perfect presentation. That's what we learn about.

10.

Márkaépítés

10.

Márkaépítés

Egy kisvállalat is képes lehet olyan márkát építeni, amire büszkék nemcsak a tulajdonosai, de a vevői is. Ez pedig számtalan előnnyel jár az értékesítésben, a visszatérő vevők szerzésében, és még a vállalaton belül is.

11.

Világpiacra Debrecenből

11.

Világpiacra Debrecenből

A képzés vége előtt belenézünk a távcsőbe, hogy hova is tudunk eljutni Debrecenből, és mennyire megvalósítható a globális növekedés debreceni csapattal. (súgunk: teljes mértékben :))

12.

Igen Debrecen katapult (értékelés & lezárás)

12.

Igen Debrecen katapult (értékelés & lezárás)

Az utolsó alkalommal a döntőre készülve még egy végső közös ötletelést tartunk minden csapatnak. Az eredmény tényleg "katapultálás", egyrészt a képzés vége miatt, másrészt a számtalan ötlet még ezernyi munkát ad a csapatoknak.

13.

Pitch Fest

13.

Pitch Fest

Egy zártkörű találkozó az Igen Tribe-bal. Ez azok közössége, akik elvégezték az Igen képzését. Értékes visszajelzéseket adnak a döntőre, és alaposan szétszedik a projekteket - segítő szándékkal. Vedd fel a kapcsolatot a hozzád hasonló szellemiségű Debreceniekkel, szeresd a városod!

14.

Igen Debrecen záró verseny – döntő

14.

Igen Debrecen záró verseny – döntő

Minden képzés csúcspontja, ahol egy teltházas közönség előtt mérkőzik meg egymással minden csapat. A végén 1 csapat viszi haza a fődíjat, de mindenki győztes. Egyénként rengeteget fejlődtél a végére, csapatként pedig ott a lehetőség, hogy sikeres vállalkozást építsetek. Mutasd meg mindazt, amire készültél az elmúlt 3 hónapban, akarj nyerni!

Az előadásokra minden kedden 18.00 órától kerül sor. A 6. képzés 2019. szeptemberében indul, a képzést záró döntő 2020. január 7. Jelentkezési határidő a 6. képzésre: 2019. szeptember 15.

Előadók

Gyarmati Gábor

Gyarmati Gábor

Gyarmati Gábor

A Quercus Consulting Group alapítója és társtulajdonosa. A QCG csoport nemcsak a piackutatások, online és offline egészségügyi kommunikációs megoldások, próbavásárlások, hanem a HR-szervezetfejlesztés, sales támogatás területén is integrált szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. A QCG tagjai között olyan ismert hazai cégek vannak, mint a Szinapszis, a Pearl Hungary Kft., a H2Online, a Mystery Visit, vagy a PharmaPromo.

John Graham

John Graham

John Graham

Debreceni üzletember vagyok, feleségem magyar. 6 évet töltöttem Ázsiában, cégeket és egyéneket segítettem a nemzetközi kiválóság elérésében az angol nyelv, kommunikációs készségek és sokszínűség, illetve befogadás fejlesztésével.
Korábban mérnökként, minőségbiztosítóként és lean manufacturing szakértőként dolgoztam. Projekteket vezettem az Egyesült Királyságban, Írországban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Koreában és Japánban. Az az út vezetett saját vállalkozásom, a LINK Global Business Solutions Kft-hez, melyben célul tűztem ki, hogy tudásomat megosztva segítsem az üzleti szereplőket.

Nagy Barna

Nagy Barna

Nagy Barna

A Kreatív Vonalak Kft. egyik alapítója, és 16 éve vezetője. Emellett a Debreceni Egyetem arculattervezés kurzusának kialakítója és oktatója. Legnagyobb eredménye, hogy ötvözni képes a különböző szakterületek tudását és kutatási eredményeit. Az ő szemében semmi sem tisztán pszichológia, kommunikáció, marketing, vagy mondjuk grafikai tervezés,hanem mindez egy összefüggő egységet alkot. Az egyetem mellett számos neves szakmai rendezvényen tartott előadást, mint például az Evolution konferencián és az Ecommerce Expo Budapest szakmai konferenciákon, valamint a Digital Masters képzésen (Marketing Szövetség képzése), és két helyi rendezvényen, a Marketers of Debrecen és a Business & Beer eseményen is általában a színpadon találod meg Barnát.

Salga Péter

Salga Péter

Salga Péter

Matematika-biológia szakos tanárként végzett. A 4 országban jelen levő, üzleti megoldásokat (pl. vállalatirányítási rendszer, üzleti intelligencia szoftver) fejlesztő Dyntell cégcsoport egyik alapítója és ügyvezetője. A Dyntell cégcsoportban segítséget biztosítanak ahhoz, hogy dolgozóik - egy-egy jó belső ötlethez kapcsolódva - startup-okat készítsenek elő, amelyek a fejlesztési folyamat végén piaci körülmények között vizsgáznak. A sikeres startupok a résztvevők tulajdonlásával önálló céggé alakulhatnak.

Süvöltős László

Süvöltős László

Süvöltős László

Süvöltős László a Startup Campus Inkubátor Zrt. startup inkubátor operatív vezetője. Az inkubátor portfólió vállalatainak a száma meghaladja a 25 korai fázisú startupot, a kezelt kockázati tőke a follow on befektetésekkel együtt 1,2 milliárd forintot. László e mellett a Business & Beer üzleti talkshow és TV műsor alapítója, a Startup Hét Debrecen társalapítója, a Vállalkozz Magyarország! vállalkozásfejlesztő program oktatója és a Venture Catapult ösztöndíjprogram mentora a Debreceni Egyetemen.

Szabó László

Szabó László

Szabó László

Startup fan vagyok mióta bejött hazánkba a nagy startup láz még 2013-ban. Azóta startupokkal foglalkozom, előtte pedig online marketingesként és sales-esként dolgoztam pár évig. Az Innonic Startup Studió validációs team vezetőjeként az elmúlt 1,5 év alatt több, mint 10 startup ötletet validáltam.

Szántai Tibor

Szántai Tibor

Szántai Tibor

Szántai Tibor az Innonic Startup Stúdió marketing vezetője. Az elmúlt 10 évben olyan cégek illetve termékek marketingjéért felelt, mint a WebShop Experts, ShopRenter, OptiMonk, Ecommerce Expo, Conversific. Több marketing témájú tudásanyag szerzője, emellett elkötelezett híve annak az eszmének, hogy debreceni cégként is lehet nemzetközi sikertörténeteket építeni. A Startup Stúdió modellről bővebben: www.innonic.com

Mentorok

Ágoston László

Ágoston László

Ágoston László

Meggyőződésem, hogy a startupokat, a civileket, a társadalmi vállalkozókat és a nagyvállalatokat ugyanaz a szemlélet, módszertan vezetheti fenntartható sikerre - vagy mentheti meg az elmúlástól. Hívhatjuk LEAN-nek, design thinkingnek vagy R2D2-nak. Akármennyi pénz, kapcsolat, infrastruktúra vagy versenyelőny kevés, ha erre nem figyelsz oda eléggé. Ha erre a gondolkodásmódra tudsz váltani, alkalmazottként, "multikatonaként" vagy akár hivatalnokként is tudsz forradalmasítani magad körül.Tanácsadóként 2010. óta foglalkozom szolgáltatások és vállalkozások létrehozásával, fenntarthatóbbá tételével vagy épp elengedésével. Rajongója vagyok az !gen Debrecennek.

Árváné Dr. Ványi Georgina

Árváné Dr. Ványi Georgina

Árváné Dr. Ványi Georgina

Coach, tréner és adjunktus vagyok. A Debreceni Egyetemen az egyetemisták vállalkozói készségeit fejlesztem, a Team Academy Debrecen képzésben pedig csapatvállalkozókkal dolgozom. A Diamond Coaching&Development Kft. nevű vállalkozásomban vezetőket fejlesztek. Hiszek benne, hogy minden szervezetben és vezetőikben ott vannak a „gyémántok”, amelyek a sikereik záloga lehetnek. Ezeket a „gyémántokat” azonosítva és csiszolgatva, a vezetők sokkal hatékonyabbak, sokkal magabiztosabbak lesznek a pozíciójukban. Támogatásukhoz a coaching és a tréningek eszköztárát hívom segítségül.

Ábrahám László

Ábrahám László

Ábrahám László

Villamosmérnök, híradástechnikai szakmérnök. Mérnökként indult pályafutása, majd csoportvezető, műszaki igazgató, később megbízott vezérigazgató, és 2001 óta a debreceni NI Hungary Kft. ügyvezetője.
Nevéhez fűződik a Lean projekt megvalósítása, disztribúció kiépítése.
A cég vezetése mellett szívügye a következő generáció. Világszínvonalú fejlesztésekben való aktív szerepvállalását, vezetői, közéleti munkáját, az oktatás és társadalmi felelősségvállalás terén meghatározó szerepét rangos elismerések bizonyítják. :)

Bor Gergely

Bor Gergely

Bor Gergely

Fejlesztésvezető vagyok mobilüzletág-vezetői és startupper tapasztalattal, valamint évtizedes programozói múlttal. Továbbvittem és fejlesztettem a DebTech Meetupot, 2011 óta szerkesztem a StartupDigest magyarországi kiadását és a magyar startupnaptárat, emellett Debrecenben készítettem startup ötletből projektet tőkebevonással.

Barabás Botond

Barabás Botond

Barabás Botond

Programozóként kezdte pályafutását, aztán mérnöki pályán folytatta, majd projekteket és csapatokat vezetett, most pedig a hardver innováció támogatását tűzte zászlajára, szabad idejében az oktatás színvonalát növelő kezdeményezéseket támogat.

Farkas István

Farkas István

Farkas István

42 éves vagyok, 3 éve vállalkozó, közgazdász végzettséggel, széles körű értékesítési, marketing, coaching és menedzsment tapasztalattal.
16 éven keresztül nemzetközi cégeknél dolgoztam (British American Tobacco, Heineken Magyarország, METRO Cash&Carry). Területi képviselőként kezdtem el, 100-150 fős üzletágak vezetőjeként fejeztem be „multis” karrieremet.
Jelenleg a Butiq, a Pizza Vespa és a Subway vendéglátó üzletek ügyvezetője és résztulajdonosa vagyok.
Szakterületeim: Értékesítés, értékesítés-támogatás, trade marketing, marketing, disztribúció, vendéglátás üzemeltetés, üzletfejlesztés, stratégiai tervezés, általános menedzsment.

Gulyás Ákos

Gulyás Ákos

Gulyás Ákos

Gyerekkorom óta egyértelműen vállalkozó szerettem volna lenni. Nem is csoda talán, mivel már a dédnagyszüleim és később a szüleim is vállalkozók voltak. Nagyon sokat tanultam tőlük, már csak azzal, hogy figyeltem őket, mit hogyan csinálnak. Így a főiskola elvégzése után egyenes út vezetett a saját vállalkozás alapításához, amelyet feleségemmel 2002-ben alapítottunk és azóta is közösen vezetünk. Az elmúlt több, mint 14 évben nagyon sok hazai és nemzetközi sikerben és kudarcban egyaránt volt részünk.

Hegymegi István

Hegymegi István

Hegymegi István

Építészmérnök vagyok, akit mindig az ÉPÍTÉS vonzott. A megvalósítás folyamata, a szervezés, az azonnali probléma megoldás, a döntések meghozatalának izgalma, felelőssége. Ezért kerültem ahhoz az építőipari vállalathoz, ahol 34 év elmúltával, végig járva az összes szakmai stációt, nem csak az üzleti döntéseket hozó szűk felsővezetői körnek, hanem mint egyik fő tulajdonos, a cégcsoport stratégiáját meghatározó tulajdonosi csoportnak is tagja vagyok. Büszke vagyok az általunk megvalósított épületekre, eredményeinkre, a tudatosan kialakított, családias munkahelyi környezetre, de mindenek előtt a hosszú éveket végigküzdő tapasztaltabb, és a szemünk előtt „felnevelt” fiatal munkatársakra.

Kalmár Erika

Kalmár Erika

Kalmár Erika

Hosszú volt az út a kommunikációs szakmáig, de azt gondolom megérte. Közben sok mindent kipróbáltam: voltam tanár, voltam irodavezető, voltam külsős gazdasági újságíró, voltam kommunikációs projektmenedzser. Most PR-marketing-kommunikációs vezetőként végzem a munkámat. Beszélgetek, jövök-megyek, szervezkedek, írok. Azt csinálom, amit szeretek. Néha azt is, amit nem, de ez hozzátartozik a szakmához. Emellett – talán kicsit stresszoldásként is – üveget festek és szépirodalmi íróként, bloggerként is bontogatom a szárnyaimat a saját weboldalamon. Belekóstoltam a tréneri munkába is, s közben számtalan érdekes emberrel találkoztam. Szeretem az embereket, a sokszínűségüket, szeretek beszélgetni, de számomra – mint kommunikációs eszköz – az írás meghatározó.

Dr. Karancsi Lilla

Dr. Karancsi Lilla

Dr. Karancsi Lilla

Növekedjünk, egy Jobb Világ építése által. Együtt, egymást segítve ötleteinkkel és összefogással.
Felelős vállalkozóként célom, hogy kiaknázzam lehetőségeimet és éljek a JóIstentől kapott tálentumaimmal környezetem javítása érdekében, a Közösség tevékeny és értékes tagjaként.
Szenvedélyem a makro gazdaságfilozófia és az üzleti pszichológia.
Mottóm: 'Terjessz örömet, szeretetet és hitet, mindig és mindenben törekedj a kiválóságra!

Kiss Ákos

Kiss Ákos

Kiss Ákos

Kiss Ákos vagyok, 37 éves, diplomás, házas, gyerekes…. és mindig zavarban vagyok ha definiálnom kell magamat.
Az elmúlt évtizedben megfordultam a civil szektorban, ahol sokrétű tapasztalatot szereztem a projektmenedzsment és a pályázatírás területén. Innen átnyargaltam pár évre a versenyszférába, ahol előbb pénzügyi területen, majd egy médiavállalkozás társtulajdonosaként belekóstoltam a vállalkozói létbe.

Kun Ferenc

Kun Ferenc

Kun Ferenc

Közgazdász vagyok. Több, mint 10 éve dolgozom a bankszektorban vállalat finanszírozási területen. Jelenleg az MKB Bank területi igazgatójaként két, vállalati ügyfelek kiszolgálásáért felelős csapatot irányítok Debrecenben és Nyíregyházán.
Érdekelnek a technológiai fejlődés új irányai, eredményei és szereplői. Megalakulása óta tagja vagyok a debreceni Startup Kerekasztalnak.
Erősségeim az analitikus, strukturált szemlélet, pénzügyi és üzleti tervezés, értékesítés menedzsment.

Mezei Niki

Mezei Niki

Mezei Niki

6+ év sales & business development tapasztalat, kezdetektől az OptiMonk értékesítési vezetője, majd 2017-től az OptiMonk CEO-ja.

Papp Gábor

Papp Gábor

Papp Gábor

A The Pitch online marketing blog társalapítója.
Szakterülete a keresőoptimalizálás, a Growth Hacking és az üzleti modellek. Ügyfelei között van több Techstars és Seedcamp befektetés is, nagy hazai technológiai cégek, de dolgozik együtt New York Times Bestseller íróval is. A Shapr3D marketingese.

Web // thepitch.hu
Dr. Prokisch József

Dr. Prokisch József

Dr. Prokisch József

Vegyész, kutató, élelmiszerfejlesztő, egyetemi docens és cégvezető. Húsznál több termék fejlesztője, feltaláló több szabadalomban, új cégek létrehozója, egyetemi kutató és előadó. Mindig több új ötleten dolgozik, van olyan, amelyiknek éppen a kitalálása, tesztelése, piacra vitele foglalkoztatja.

Süli András

Süli András

Süli András

Süli András vagyok, kultúraközvetítő, fesztiválszervező. Szegeden születtem, 1984 óta Debrecenben élek, ide tartozom, itt élek a családommal. Jogot és szociológiát végeztem, de a kétezres években egy helyi egyesület tagjaként eldöntöttem, hogy inkább audiovizuális művészeti élményekhez szeretném juttatni a közönséget. A MODEM-ben töltött évek után, a Campus Fesztivál kulturális programjainak szervezése mellett fontos részt vállaltam a Nagyerdei Víztorony működésének kialakításában és abban, hogy a programjaival egy szerethető közösségépítő műhellyé is váljon. A legfrissebb kihívás számomra a Debrecen 2023 - Európa Kulturális Fővárosa pályázat, amelynek keretében az élményalapú közösség- és közönségfejlesztés egészen új minőségében, egy a kontinens viszonylatában is látható, észrevehető kulturális-társadalmi vízióban gondolkodunk.

Szobonya Péter

Szobonya Péter

Szobonya Péter

Pénzügyi és gazdaságfejlesztési szakember, EDC Debrecen gazdaságfejlesztési vezetője, a European Research Council külső szakértője. Tapasztalt üzletember, szereti a megérteni a jelenségek hátterében meghúzódó összefüggéseket. Kedvenc szakterülete a találmányhasznosítás, az innovatív ötletek üzleti sikerré formálása. Amit meg lehet tőle tanulni: strukturált gondolkodás; pénzügyi és kockázati tőke alapismeretek; gyakorlatias szemlélet.

Turi Attila István

Turi Attila István

Turi Attila István

2010 óta foglalkozom marketinggel. Főként kis és közepes vállalkozásokat útját egyengetem reklám menedzser, valamint kereskedelem és marketing szakos közgazdász végzettségemmel.

Marketing területén legfontosabbnak az alapok kőbevésésén túl a konzekvens jelenlétet és a miértek szem előtt tartását tartom fontosnak.

2016-ban divattervezőként is végeztem, saját ruha- és ékszermárkám felépítésén dolgozom szabadidőmben.

Kezdd el, csináld, majd alakul…

Tóth László

Tóth László

Tóth László

Ötleteket valósítok meg IT cégeknél egészen kis mérettől egészen nagy méretig. Jelenleg üzleti elemző és projekt menedzser vagyok egy amerikai tulajdonú Fortune500-as cégekkel együtt dolgozó, közel 10 ezer főt foglalkoztató multinál.

És persze mi, a szervezők és állandó segítők

Katonáné Dr. Kovács Judit

Katonáné Dr. Kovács Judit

Katonáné Dr. Kovács Judit

Édesanya, végzettségem szerint agrármérnök, szakfordító vagyok, hivatásom szerint társadalmi vállalkozók coach-a. Két év külkereskedelmi előadói munka után 2001 óta a Debreceni Egyetemen dolgozok, ma már mint teret adó team coach a Team Academy Debrecen csapatában. A családom mellett, amire eddigi utam során a legbüszkébb vagyok a TEDxDebrecen elindítása. Munkám fókuszában a kreatív szektor, azon belül is az egyén és a közösség építése áll. A képlet, amely mentén haladok: V∈Vi & Vi∈V=V* azaz, város a vidéken és vidék a városban egyenlő virágzás.

Rab Máté

Rab Máté

Rab Máté

Közgazdász, üzletfejlesztési szakértő, családapa.

Az Innonic Group operatív igazgatója, korábban a Szinapszis Cégcsoport cégvezetője és üzletfejlesztési szakértője, mellette vállalkozó és aktív közösségi szereplő. A Debreceni Okleveles Közgazdász Klub alumni egyesület elnöke, a Startup Hét Debrecen társ-főszervezője, egy MasterMind csoport és a Debrecen 2050 víziócsoport tagja, valamint az Igen Debrecen és az Igen Eger vállalkozó és startupper képzés alapítója, mentora.

Dr. Németh Kinga

Dr. Németh Kinga

Dr. Németh Kinga

Debreceni ügyvéd, jogász-közgazdász végzettséggel, a Med. Et Jur. egészségügyi jogi
szakmai folyóirat főszerkesztő-helyettese és cikkírója.
12 éven át dolgoztam kkv-szektorban alkalmazott cégjogászként és jogtanácsosként.
Módomban állt több nyertes pályázat megírásában részt venni, illetve a projekteket
menedzselni, megvalósítani. Két kisfiú büszke édesanyja vagyok, második házasságomban
élek.
A megoldások emberének tartom magam. Egyik kedvenc idézetemet Hannibálnak
tulajdonítják, amikor a hadvezérei azt mondták lehetetlen az Alpokon keresztül jutni: „Aut
inveniam viam, aut faciam / Vagy találok magamnak utat, vagy csinálok egyet.”

Kovács Miklós

Kovács Miklós

Kovács Miklós

Apa. Közösség szervező. Marketinges.

Hiszek a csapat erejében és abban, ha konstruktív vita során ütköztetjük a gondolatainkat, akkor megoldást találunk bármilyen problémára. Az Igen Debrecen 2 résztvevőjeként mindezt megtapasztalhattam. Több éve indítottam el a Debrecen Retorika Toastmasters Klubbot, ahol a nyilvános beszéd készségek mellett a vezetői képességeket is fejleszteni tudjuk. A munkám során kiemelt marketing menedzserként beleláttam a nagyvállalati rendszerek felépítésébe és az üzleti élet rejtelmeibe. Véleményem szerint fontos, hogy rugalmasan tudj gondolkodni, merj új dolgokba belefogni és mindezt kitartóan tedd. Imádom az üzleti stratégiákat, stratégiai marketing fortélyokat, többek között ezért is végeztem el a Budapesti Metropolitan Egyetem Stratégia Marketing Executive MBA szakát.

Hogyan jelentkezhetsz?

Az !gen Debrecen innovátor, startupper és társadalmi vállalkozó képzés következő kurzusa 2019. szeptemberében indul Jelentkezési határidő:


1

Online jelentkezés

A jelentkezés pályázat formájában történik. A pályázat két fordulós. Az első forduló az online jelentkezés kitöltése.

2

Személyes beszélgetés

A következő lépés egy második forduló, ami egy 15 perces személyes találkozást jelent.

3

Válaszlevél

Az eredményről minden jelentkezőnek értesítést küldünk a képzés kezdésének részleteivel.


Mennyibe kerül és mit kapsz ezért?


Egyéni résztvevőknek

59 900 Ft És amit kapsz ... Egyéni résztvevőként egy ötlet és csapat része leszel, akik együtt dolgozhattok a megvalósításon. Rajtad áll, hogy melyik ötleten dolgoznál! Ezen felül a képzés során számos értékes kapcsolatra tehetsz szert, hiszen minden résztvevőben közös a vállalkozni vágyás érzése. Alumni hálózatunk részeként erős vállalkozói közeghez tartozhatsz!

Ötletgazdáknak

119 900 Ft És amit kapsz ... Ötletgazdaként végre megvalósíthatod az álmod! Egy csapatot fogsz irányítani, akikkel együtt dolgozhatsz az ötleted kidolgozásán, piacra vitelén. Tapasztalt munkaerőt jelent számodra az ötletedet kidolgozó csapat. Sőt, az előadók és mentorok képzésével, tanácsaival elkerülheted a cégépítés kezdő hibáit.

Csapatoknak

219 900 Ft És amit kapsz ... Csapatként a saját ötleted rakod gyorsítópályára! Találhattok magatok mellé olyan egyéni résztvevőket, akiknek tudása eddig hiányzott. Az előadók egy bevált folyamaton viszik végig a csapatokat, újraépíthetitek az alapoktól az üzleti terveteket, és a végső verseny segít a piaci validációban is.

Gyakran ismételt kérdések

Mikor indul a következő képzés? 

Az IGEN 6. képzése 2019 szeptemberében indul, keddenként hetente december közepéig. Hetedik képzést csak akkor indítunk, ha a hatodik elindul. Töltsd ki a jelentkezési lapod, vagy írj nekünk egy emailt, hogy mi keressünk: hello@igendebrecen.hu

Hogyan tudom kifizetni a részvételi díjat? 

A program hozzájárulást alapesetben egy összegben, a program kezdetekor kell befizetni készpénzben vagy átutalással, de rugalmasak vagyunk és megbeszélhetünk részletfizetést is.

Tudtok számlát adni a befizetésről? 

Igen. Szerződést is írunk minden résztvevővel a képzésről.

Tavaszi képzés miért nincs? 

2016 óta minden tavasszal megpróbáltuk elindítani a képzést, minden alkalommal sikertelenül. Nem jött össze kellő jelentkező ahhoz, hogy 4-5 csapatot tudjanak alkotni. Azonban sosem adtuk fel, és minden évben ősszel is meghirdettük. Minden évben teltházzal futott az őszi képzés. Valamiért akkor jobban szeretünk beiratkozni egy képzésre. :)