IGEN EGER KÉPZÉS

MI IS AZ AZ IGEN EGER?

Az Innovatív Generáció (IGEN) Debrecen és az Eszterházy Károly Egyetem közös programja ez a 6 hónapos intenzív képzés. A cél, hogy az egri egyetemistáknak és a városi érdeklődő innovátoroknak, startuppereknek és társadalmi vállalkozónak nyújtsunk közösen egy olyan gyakorlatorientált oktatást, amin keresztül segítjük az egri vállalkozói közösség fejlesztését és ígéretes projektek (nemzetközi) piacra jutását.

A képzés alatt bevezetjük a résztvevőket az innováció és a startupok világába. Mindezt úgy, hogy a helyi erősségekre, értékekre koncentrálunk. Előadóink egri és vidéki városi sikeres vállalkozók, innovátorok. Az IGEN mindenkinek szól, aki tudatosabb, jobb kezdeményező vagy újító szeretne lenni, és Egerből elindulva szeretne sikeres, innovatív vállalkozást építeni.

A képzés végére eljuthatsz az ötlettől a megvalósításig!

A 2013-ban indult IGEN programot már több mint 100-an végezték el Debrecenben, 150-en Budapesten, 300-nál is többen országosan. A programban résztvevő csapatok közül többen kaptak már befektetést vagy jutottak el a nemzetközi piacra.

Hiszel benne, hogy ötleteddel sikereket tudsz elérni?

Akkor itt a helyed! Jelentkezz még ma!

Jelentkezés egyéni résztvevőnek: https://goo.gl/forms/iikFRH4TJKSLBRBh2

Jelentkezés csapatként: https://goo.gl/forms/0vRMOKYX4VngsB3T2

Tematika

2017. 10. 11. Bemutatkozás, Ismerkedés, Csapatalakítás

A legnagyobb izgalmakkal teli alkalom. Körbe ülünk, először bemutatkozik mindenki. Majd lesz pár feladat, ismertető, és utána sok lehetőség megismerni a másikat. A nap végére össze fognak állni a csapatok. A képzés további része csapatokra bontva folyik.

2017. 10. 26. Vállalkozz csapatban – Helyem a csapatban

Első személyiségfejlesztő alkalom. A lényege, hogy megtudd, ki is vagy munka szempontjából, hol tudsz a legtöbbet tenni egy csapatban, és mi az a terület, amiben másokra kell támaszkodnod. Így lesz az ismeretlenek tömegéből egy jól működő szervezet.

2017. 11. 08. 1% ötlet 99% megvalósítás – Projektmenedzsment

Az ötlet 1%, a megvalósítás 99%. Bármilyen jó is az ötleted, tudnod kell azt valóra is váltanod, eljutnod A-ból Z-be. És a legtöbbször saját magadnak kell az utat is feltérképezned hozzá.

2017. 11. 23. Ötlet és piac/Értékajánlat – Validálás

Tudnod kell értéket adni. De mit is jelent az érték? Hogyan kell ezt meghatároznod? És ha te meg is határoztad, vajon másoknak is értéket jelent ez? Validálnod kell minden ötletedet, itt megtanulod, hogyan is kell ezt a gyakorlatban.

2018. 02. 07. Értékek/misszió/vízió – Arculat

Egy kisvállalat is képes lehet olyan márkát építeni, amire büszkék nemcsak a tulajdonosai, de a vevői is. Ez pedig számtalan előnnyel jár az értékesítésben, a visszatérő vevők szerzésében, és még a vállalaton belül is.

2018. 02. 22. Szegmentálás és kapcsolattartás a vevővel – Marketing

Vállalkozásként a legfontosabb feladat, hogy az a megoldás, amit nyújtunk kinek orvosolja a problémáját, kinek ad értéket. Ezen az alkalmon megtanuljuk hogyan is definiáljuk kik a potenciális vásárlóink, illetve hogy miként jussunk el hozzájuk a legkönnyebb és leghatékonyabb módon.

2018. 03. 07. Erőforrások, pénzügyek tervezése

Minden szervezet működtetője a pénz. Nem feltétlenül kulcseleme és nem kell, hogy a célja legyen, de fontos működőelem. Kell a civileknek, a társadalmi vállalkozásoknak az önfenntartásra, és persze a vállalkozásoknak is a legfőbb mércéje. Tanulj meg vele tervezni, számolni, építsd be a gondolkodásodba.

2018. 03. 21. Pitching+Presentation

Felkészítő előadás a versenyre, hogy a legjobbat hozd ki az ötletedből. Összerakjuk a 3 perces előadásod, amivel a befektetőkből, innovációs szakemberekből álló zsűri előtt helyt tudsz állni.

2018. 04. 04. Verseny

 

ELŐADÓK + MENTOROK

Főszervező és kapcsolat: Jordán Dániel, irodavezető, Eszterházy Károly Egyetem Kutatáshasznosítási Iroda, tel.: 06/36-520-400/4246, e-mail: khi@uni-eszterhazy.hu

Felkért előadóink, akiktől első kézből tanulhatsz:

És akik végig kísérnek a képzés során, akikre folyamatosan számíthatsz, az IGEN Debrecen csapata:

HOGYAN JELENTKEZHETSZ?

Az IGEN Eger innovátor, startupper és társadalmi vállalkozó képzés következő kurzusa 2017. október 11-én indul.

Jelentkezési határidő: 2017. október 9.

A jelentkezés menete a következő

 1. Online jelentkezés
  A jelentkezés pályázat formájában történik. A pályázat két fordulós. Az első forduló az online jelentkezés kitöltése.
  A jelentkezési formokat megtalálod itt:
  Jelentkezés egyéni résztvevőként >>>
  Jelentkezés csapatként >>>
 2. Jelentkezések elbírálása
  A következő lépésben a képzés mentorai és szervezői átnézik a jelentkezési formokat és kiválasztják a képzés résztvevőit.
 3. Válaszlevél
  Az eredményről minden jelentkezőnek értesítést küldünk a képzés kezdésének részleteivel.

Jelentkezés egyéni résztvevőnek: https://goo.gl/forms/iikFRH4TJKSLBRBh2

Jelentkezés csapatként: https://goo.gl/forms/0vRMOKYX4VngsB3T2