Hírek

Sajtó megjelenéseink

Mind a debreceni képzés, mind pedig a debreceni csapatok sajtómegjelenéseit ide gyűjtjük:

 

Alumni, sikersztorik

Az !gen Debrecen 3. képzésének résztvevői

Az !gen Debrecen 3. képzése 2015. szeptemberében indult, decemberben zárult, és 2016.01.05 . volt a döntője. A képzésen 23 fő vett részt, akik 5 csapatot alkottak. A döntőt a Prelife csapata nyerte meg. A résztvevő csapatok abc sorrendben:

  • 3 Medve Online Szobafoglaló Rendszer: A hoteleknek könnyítik meg a szobafoglalások rendszerezését, automatizálva a vendégek foglalásait az utazási ügynökségek és a hotel adminisztrációja között.
  • Foggo: Sportág tanácsadásban, edző választásban és pálya/terem foglalásban segítenek azoknak, akik a sportban mozognának, de a választásban a kényelmet keresik.
  • Irodapiac: Becsempészik az egészséges termékeket az irodákba. Ki sem kell mozdulnod a multis környezetből, házhoz megy a háztáji!
  • Mind Magazin: Egy újszerű megközelítésű, negyedévente megjelenő, minőségi, interaktív magazin, amelyet a következő rovatok fognak át: Lazulj!-Fejlődj!-Alkoss!-Nyiss!
  • Prelife: A mesterséges megtermékenyítés orvosi beavatkozását tudja sikeresebbé tenni ez az innovatív eljárás, 20%-kal növelve már az első beültetés sikerességét is.

Az !gen Debrecen 2. képzésének résztvevői

Az !gen Debrecen 2. képzése 2015. februárjában indult, májusban járult, és június első hetében volt a döntő. A képzésen 22 fő vett részt, ők 5 csapatot alakítottak. A szoros versenyt a végén a Glulu Gluténmentes Pékmanufaktúra nyerte meg. Érdekesség, hogy a Glulu csapat tagjai még a nyár folyamán megalakították közös cégüket, őszre gyártóhelyet létesítettek, így 2016-ra már három magyar városban, két tucat üzletben kaphatod a termékeiket! A résztvevő csapatok bemutatkozása abc sorrendben:

  • amorFFactory, az első debreceni 3D nyomtatással foglalkozó startup
  • Glulu Gluténmentes Pékmanufaktúra, akik a mindennapi kenyeret adják meg a lisztérzékenyeknek, mindezt alacsony áron, a legmagasabb minőségben és napi sütési frissességgel
  • ParkolÁSZ, a parkolóházaknak egy közösségi parkolási megoldást nyújtó csapat
  • Pick BOSS / Pick by Light, a nagyvállalatok raktározását fénnyel okosító megoldás
  • ZengOver, az online zenegép, akik okostelefonnal irányítható online zenegépekkel szeretnék ellátni a szórakozóhelyeket, hogy ne legyen több sorban állás vagy veszekedés az ósdi böhöm nagy elavult zenegépeknél.

Az !gen Debrecen 1. képzésének résztvevői

Az !gen Debrecen 1. képzése 2014. szeptemberétől decemberig futott, amin 22 fő vett részt. Ők 5 csapatot alakítottak.