Blog

Éld át ma a jövő éttermi élményét!


 12.21.2017    IgenDebrecen Kommentek: 0

Képzeld el…

Belépsz egy étterembe, a pincér hagyományos étlap helyett egy tabletet ad a kezedbe. Először talán elcsodálkozol, mert nem kell kérdezgetned az allergénekről, vagy elgondolkoznod azon, hogyan is festhet egy-egy étel a valóságban. Ínycsiklandozó fotók segítségével választhatsz a kínálatból. Látod az ételek fő összetevőit, személyre szabhatod a neked megfelelő menüt, ételérzékenységeidnek vagy allergiádnak megfelelően módosíthatod az ételek listáját. Az egyéni igényeidet megjegyzések formájában is jelezheted a felszolgálónak és a konyhának.
A kiválasztott ételeket, italokat és egyéb finomságokat meg is rendelheted a tableten keresztül. Ha kérdésed, vagy bármilyen egyéb kérésed van, egy érintéssel hívhatod a pincért. Ő valós időben látja a kéréseidet, így azonnal értesül igényeidről.
Amikor fizetni szeretnél, nem kell szemkontaktust keresned, intened, nyújtogatnod a nyakad, hogy jelezz a felszolgálónak. Csak egy érintés a tableten, és érkezik az asztalodhoz a pincér.
A tableten kifejezheted a véleményedet, értékelheted a kínálatot, írhatsz a vendégkönyvbe.

A RestUp!-pal mindez valósággá válik!

A RestUp! egy olyan interaktív éttermi rendszer, amely lehetővé teszi az itt bemutatott éttermi működést. Mindezekkel a funkcióival növeli a felszolgálás hatékonyságát, fokozza a vendégek éttermi élményét, elhozza a XXI. század modernitását az éttermekbe.
Célunk, hogy megreformáljuk az éttermi kiszolgálást, megkönnyítve a pincérek munkáját és maximális éttermi élményt kínálva a vendégek számára.
Ha szereted a modern, innovatív helyeket és szívesen látod a technika vívmányait ötvözve a tradíciókkal, megkönnyítjük az életed. A RestUp! tabletjeit egyszerűen, minden előismeret nélkül tudod használni, élvezve az otthonosság barátságos hangulatát. Az alkalmazást kortól függetlenül bárki profin kezelheti, akár még nagyszüleid is. Egy kattintással a jövő éttermében érezheted magad.

Kik vagyunk?

Csapatunk tagjai: A RestUp! megálmodói és fejlesztői, István és Tomi. A vendéglátásban sokszínű tapasztalatokkal rendelkező István. Jogászunk, projekt menedzserünk és kommunikációs stratégánk, Éca. Marketing szakértőnk és értékesítési vezetőnk, Niki.

Hol találsz meg minket?

Keress minket a Facebookon (https://www.facebook.com/RestUp-322427691485980/) vagy látogass el weboldalunkra: http://www.restup.hu !

Ha tetszik az ötletünk, akkor like-old ezt a bejegyzést, és gyere el január 9-én az Igen Debrecen döntőjére, és szavazz ránk! 🙂

Share this...
Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

További bejegyzések

Mentes Szemmel logo

Szemléletformálás a mentes élelmiszerek világában

Biztosan mindenki ismer valakit, aki valamilyen ételallergiával küzd a[...]

Tovább olvasom

10-ből 9 alpaka nem tudja, mit csináljon szombat este…

...avagy íme az App, amivel Frodó odatalált Bilbó születésnapi[...]

Tovább olvasom

Bútorokat alkotunk újra – Retrotive stúdió

A bútorokról sokan, sokféleképpen gondolkodunk. Van, akinek a fotel csak[...]

Tovább olvasom

Halinba, az emlékeid jövője

A legfontosabb emlékeid megörökítése biztosan nagyon fontos a számodra[...]

Tovább olvasom

A megvalósítás első lépcsőfoka vagy egy ötlet mészárszék? – rajtad áll!

A címben található kérdés jellemzi talán legjobban az Igen Debrecen[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA