Blog

Bútorokat alkotunk újra – Retrotive stúdió


 12.06.2018    IgenDebrecen Kommentek: 0

A bútorokról sokan, sokféleképpen gondolkodunk. Van, akinek a fotel csak egy hely, ahová le lehet ülni, az asztal csak egy felület, amelyre pakolni lehet, a lámpa csak egy eszköz, amely világításra szolgál.

Nekünk a bútor ennél sokkal többet jelent. A FOTEL az a parányi szelete a térnek, amely csak értünk van, hogy megpihenjünk benne, hogy ellazuljunk egy hosszú nap után, hogy egy könyvet olvasva feltöltődjünk. Az ASZTAL a tér központi eleme, amely köré összegyűlik a család, amely mellett a nagy beszélgetések történnek. A LÁMPA nem csak fényt hoz, hangulatot is teremt.

A bútorok nem csak funkciójukkal szolgálnak minket, formáikkal gyönyörködtetnek is. Mindkét jellemző egyformán táplálja rajongásunkat és élteti alkotás iránti vágyunkat.

Mi vagyunk a Retrotive stúdió. Bútorokat alkotunk újra.

Diófa berakással tesszük egyedivé bútorainkat

Újra?  Hogyan?  Miért?

Mai szemmel nézve azt látjuk, hogy a tömegtermelés sablonos világában elengedhetetlen megőrizni olyan értékeket, amelyek 50, 60 év távlatából is időtállóak maradtak. Azok a XX. század közepén készült bútordarabok, amelyekre manapság bukkanunk, mind stílusukban, mind anyagminőségükben kiállták az idők próbáját.

Ezért döntöttünk úgy, hogy továbbgondolva felújítjuk a retro korszak meghatározó darabjait, hogy azután újra letisztult díszei lehessenek bármilyen mai modern enteriőrnek.

Fontos számunkra, hogy…

…a felújítás során olyan bútorokat alkossunk, amelyekből sugárzik, hogy minden elemük, azért és úgy lett megformálva, hogy a használóik legnagyobb örömüket leljék bennük.

…egyediséget, személyességet vigyünk az otthonokba, mert minden általunk készített darab különleges és személyre szabható.

…megmutassuk, mennyi élet van egy bútorban, amely nem egy gyártósor futószalagjáról gördült le, hanem egy mesterember törődő kezei formáltak.

Modern köntösben megújul a régi dizájn

Folyamatosan bővülő nappali bútor kínálatunkban a felújított darabok mellett egyedi tervezésű, újonnan készített darabokat is találhatnak azok, akik sajátjuknak érzik az általunk képviselt szemléletet és hozzánk hasonlóan rajonganak a stílusos, időtálló formákért.

Örök emlék, klasszikus stílus, gondos kezek munkája.

Ha érdekelnek bútoraink, lépj velünk kapcsolatba, vagy kövess minket Facebook oldalunkon!

Honlapunk is hamarosan elérhető az alábbi címen:

https://retrotive.hu

Tetszik a koncepciónk? Támogasd a vállalkozásunkat egy lájkkal a bejegyzés végén! Élőben is találkozhatsz velünk az Igen Debrecen 6. képzésének döntőjén, 2019.01.08-án kedden 18:00-tól a Kazánházban.

Share this...
Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

További bejegyzések

Mentes Szemmel logo

Szemléletformálás a mentes élelmiszerek világában

Biztosan mindenki ismer valakit, aki valamilyen ételallergiával küzd a[...]

Tovább olvasom

10-ből 9 alpaka nem tudja, mit csináljon szombat este…

...avagy íme az App, amivel Frodó odatalált Bilbó születésnapi[...]

Tovább olvasom

Halinba, az emlékeid jövője

A legfontosabb emlékeid megörökítése biztosan nagyon fontos a számodra[...]

Tovább olvasom

A megvalósítás első lépcsőfoka vagy egy ötlet mészárszék? – rajtad áll!

A címben található kérdés jellemzi talán legjobban az Igen Debrecen[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA