Blog

amorFFactory – Elveszett dolgok lovagjai


 05.18.2015    IgenDebrecen Kommentek: 0

Bárcsak lehetne még kapni! Bennünk is ezerszer megfogalmazódott már ez a gondolat. A globalizáció és a tömegtermelés következtében manapság már semmi sem tartós. Néhány évente teljesen kicserélődnek a termékvonalak. Új design, új forma, új gyártó, pedig, hogy szerettük a régit is! Az amorFFactory lovagjai visszahódítják és újragondolják azokat a tárgyakat, amelyeket az idő elragadott. Mindezt tesszük a saját és a külső forrásból érkező ötletek oktató és szórakoztató megvalósításának kommunikációjával. Blogot, vlogot készítünk és áruljuk az egyedileg készített tárgyakat.

Van otthon vagány retró robotgéped, amiben eltörtek a műanyag alkatrészek. Semmire nem jó csak, hogy a padláson porosodjon. Mi újra életet tudunk bele lehetni! Nagymamádtól kaptál egy gyönyörű amulettet, de költözéskör lába kélt. Ha el tudod mesélni, netán le tudod írni, mi megkíséreljük újrakreálni, esetleg egy modernebb formában, vagy funkcióval újragondolni. Az apukád fészere tele van olyan dologgal, ami működne, ha lenne hozzá alkatrész, de nincs. Küldetésünk, hogy újra életet leheljünk bele!

A feladat nem egyszerű, hiszen a gyáróriások már lemondtak ezeknek a dolgoknak a gyártásáról. Mi azonban szembeszállunk az idővel és a korral. A különleges feladat egy különleges csapatért kiállt!

Faragó Peti a seregvezér, a főmérnök. Szerelme a tárgyak gyártása, tervezése, előkészítése. Imádja a retró dolgokat, de az új szerelme a 3D nyomtatás. Célja modern technológiával életre keltse és felfrissítse a múltat ezzel visszahozva a régi élményeket, emlékeket és érzéseket.

Molnár Matyi a digitális admirális. Ami a fejben egy nagyszerű elképzelés, abból tervet kell készíteni! Ekkor lép Matyi a képbe és a legvadabb ötletekből is 3D-s fájlt varázsol. A tervezés hosszú munkaórái alatt is töretlenül hajt a cél felé. Ha a csapat elkalandozik, akkor irányba állít minket.

Vona Máté a kódex írnoka. Mit érnek a nagy tettek és a hódítások, ha nincs, aki lejegyezze. A mai világ krónikája vlog-okban íródik. Minden mentőakciót hűen örökít, vág és formáz, hogy a SEREG is élvezhesse a kalandot! Nem ég sose a körmére a gyertya. Ha kell, az álmatlan éjszaka csöndjében rakja össze a srácok kemény munkájának mementóját.

A SEREG. Ezek vagytok ti! A mi listánkon is van már egy csomó kincs, amit fel kell támasztani a múltból, de ez nélkületek nem megy! Ha a követtek minket, akkor tudjuk, hogy ti is legalább annyira értékelitek a múlt emlékeit, mint mi és legalább olyan szívesen megőriznétek őket az örökkévalóságnak, mint mi. Ráadásul, ha van valamilyen ötletek, akkor ne hezitáljatok megosztani velünk! Lehet, hogy egy nap arra visz minket a portya.

A régi tárgyak újra élesztése nem egy pillanat műve. Ezért csak a SEREG legaktívabbjai szerezhetik meg őket. Amit visszaszerzünk az enyészettől, azt online aukción keresztül lehet megkaparintani. Az élharcosok pedig kiérdemlik helyüket a Büszkeségek Falán.

Velünk nem csak tanulni, szórakozni és régi-új dolgokat felfedezni lehet, hanem lehet tenni valamit, hogy az értékek fennmaradjanak.

Kövess minket az amorffactory.com oldalon az elveszett dolgok gyárában!

AZ ELSŐ KÜLDETÉS JÚNIUS 2. INDUL!!!

Share this...
Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

További bejegyzések

Mentes Szemmel logo

Szemléletformálás a mentes élelmiszerek világában

Biztosan mindenki ismer valakit, aki valamilyen ételallergiával küzd a[...]

Tovább olvasom

10-ből 9 alpaka nem tudja, mit csináljon szombat este…

...avagy íme az App, amivel Frodó odatalált Bilbó születésnapi[...]

Tovább olvasom

Bútorokat alkotunk újra – Retrotive stúdió

A bútorokról sokan, sokféleképpen gondolkodunk. Van, akinek a fotel csak[...]

Tovább olvasom

Halinba, az emlékeid jövője

A legfontosabb emlékeid megörökítése biztosan nagyon fontos a számodra[...]

Tovább olvasom

A megvalósítás első lépcsőfoka vagy egy ötlet mészárszék? – rajtad áll!

A címben található kérdés jellemzi talán legjobban az Igen Debrecen[...]

Tovább olvasom
VISSZA A LISTA OLDALRA